Ronald Oliekan Fotografie en hoe gaat het nu:

Het heeft even geduurd, en als lezer en volger hebben jullie nog weinig gezien. Dit heeft een reden!

Reden trage start:

Zoals velen die mij kennen wel weten ben ik met kerst 2018 met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De diagnose was Myocarditis, dit is een ontstoken hartspier. Hierbij is mijn al bekende hartfalen erger geworden. Het herstellen hiervan kost enorm veel tijd, tijdens herstel weer verkouden of griep en je bent maanden verder zoals nu. Ook was ik al getroffen in november met een nek-hernia, daardoor geen gebruik van rechterarm. Dus flink in lappenmand. Tel alles op met de al bekende klachten en je kan niets meer, vandaar even dit blog.

Van start gaan:

Maar ik begin lamgzaam weer wat te gaan doen. En wil natuurlijk als eerste partime de fotografie op gaan pakken. Ik ben gestart met het maken van een nieuwe website die is te zien op Ronald Oliekan. Verder ben ik op achtergrond wat kleine dingen aan het doen voor de fotografie. Ik ben inmiddels zover dat ik in huis een studio kan inrichten. En ik heb een goede visagiste achter de hand indien nodig voor sterke opnames. En einde maart is het zover ik wordt officieel ingeschreven bij de KvK dus het gaat allemaal officieel.

Aktie:

Ronald Oliekan Creatieve Fotografie, kan niet gewoon starten dus vanaf 25 April gaan we van start met een leuke actie. Waarmee ik bezig ben om deze goed op te zetten. Houd hiervoor mijn FB pagina in de gaten, dan word er tijdig bekend gemaakt wat ik ga doen. Met deze actie hoop ik ouders en kinderen blij te maken. En ook een goed doel te steunen. Dus nog even geduld allemaal, nog een maandje en u kunt allemaal terecht bij Ronald Oliekan Creatieve fotografie. Voor leuke foto’s van U, uw kinderen, Uw Huwelijk of feesten en partijen. Ik ben voor genoemde zaken dan te boeken. Via de agenda die op de website komt, plan u daarin en we gaan samen kijken wat uw wensen zijn, en hoe we die kunnen invullen.

Houd de website in de gaten, en mijn FB pagina. En uw wordt automatisch op de hoogte gehouden van acties en de nieuwste foto’s van Ronald Oliekan Creatieve Fotografie. Ik wil ook elke week wat gaan schrijven. Dit kunnen zaken zijn over de Fotografie van mijzelf of een artikel over technieken van fotografie noem maar op.

Groeten,

Ronald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *