VRAAG:

Topvoetballers hebben vol getatoeëerde lijven. daar heb ik geen probleem mee persoonlijk vind ik het heel mooi.

Werken en tatoeeren:

Na of tijdens hun carriere gaan zij vaak de zakenwereld in. En daar wordt dit normaal gevonden  en is normaal.

Maar ga je als  getatoeëerde sollicitant op een functie af dan word jevreemd aangekeken. En ik denk ook wel heel vaak afgewezen.

Mijn vraag:

Is de huidige generatie werkgevers ouderwets. Of kan het alleen als je veel geld hebt, dat je met Tatoeëringen aan een bureau kan zitten of aan een machine werken. Mijn persoonlijke mening is dat beide hetzelfde moeten kunnen zijn. Ik zie in creatieve beroepen wel dat het gebeurt, maar op kantoren en andere werkplekken zie ik dat weinig. In dit verhaal ga ik er vanuit dat een sollicitant wel weet hoe zich te kleden verder voor een bepaalde functie, en recht in gezicht of hoofd sluit ik hierbij uit, want dit kan soms wel schokkend zijn, voor veel mensen.

Linked Inn:

 

Ik heb deze vraag gesteld op mijn zakelijke netwerk op Linked Inn, en wat ik niet verwachte kwam er een leuke discussie op gang met verschillende meningen, en de post werd meer als 15000 keer bekeken.  Dit tot mij grote verbazing, er zaten voor en tegenstanders tussen. wat mij ook opviel dat er zeker al wel enkele moderne mensen tussen zaten. Maar mijn onderbuikgevoel zecht, dat hier toch zonder het te zeggen op gediscrimineerd word.  Ik ben erg benieuwd wat een ieder die dit leest hiervan vind.

 

Groeten Ronald.

 

 

2 thoughts on “Vraag”

  1. Ik vond tatoeages eerst nooit mooi, maar dat is lang geleden. Nu heeft mijn man ook een sleeve die ik erg mooi vind en vol met herinneringen zit. En ik vind het bij heel veel mensen mooi. Het zegt niks over een karakter of kwaliteiten van iemand. En heb je een reprecentative functie dan doe je netjes een overhemd aan. Maar ieder moet en mag doen met zijn of haar lichaam wat diegene zelf wilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *